Da li ste znali da je jedna od najtraženijih informacija na internetu upravo čišćenje ugaone garniture? Naš kauč, ugaona garnitura, trosed, sofa i ostali nameštaj koji čini dnevni boravak su često izloženi svakodnevnom korištenju i isto tako traže svakodnevnu brigu. Znamo kako je dnevni boravak centralni deo svakog doma, a svi sedeći elementi u njemu su nakon kreveta najčešće korišteni komadi nameštaja. Za razliku od kreveta, ugaone garniture i ostali nameštaj u dnevnom boravku ipak traži više brige oko čišćenja jer se više prljaju.

dubinsko-ciscenje-ugaone-garniture

Ako ipak niste jedni od onih koji imaju vremena za čišćenje nameštaja ili se jednostavno bojite da ne oštetite nameštaj, tada vam u pomoć može uskočiti stručni tim čistača koji se bave dubinskim čišćenjem nameštaja. Dubinsko čišćenje uagone garniture je zapravo i dezinfekcijsko čišćenje nameštaja putem profesionalnih i ekološki prihvatljivih uređaja i deterdženta. Sama usluga dubinskog pranja raznog namještaja se obavlja uz pomoć ekstrakcijskih mašina koje dubinski usisavaju na način da se u nameštaj ubrizgava prirodna tekućina koja isisava nečistoće napolje.
Nameštaj nakon ovakvog tretiranja ostaje vlažan i do par sati. Zašto je ovo dobar izbor ukoliko ne želite sami čistiti nameštaj? Postupak dubinskog pranja i čišćenja specijalno dezinfikuje i isto tako odstranjuje tvrdokorne mrlje, uvučenu prašinu i prljavštinu, grinje i svu ostalu nečistoću. Ukoliko želite dubinsko čišćenje ugaone garniture ili nekog drugog nameštaja, pozovite nas .

Ostavite komentar